Har du spesialkunnskap – bli en affiliate!

Hvis du har spesial kunnskaper på et område, kan du tjene ekstra penger på din kunnskap. Det er faktisk ikke så veldig vanskelig. Det eneste du trenger å vite er hvordan søkemotorer fungerer og hvordan du kan tjene provisjoner ved å poste linker på en nettside.

De fleste bruker nettet for informasjon. Hvis det er noen fakta man ønsker å utforske, gjør man et søk på Google. Google viser deretter de mest relevante og populære nettstedene. Nettstedene med høyest status vises øverst i søkeresultatene.

Hvis du har et nettsted som ender opp høyt i søkeresultatene, kan du få mange besøkende til ditt nettsted. Disse besøkende har gjort en aktiv søk og ønsker å vite mer om et bestemt emne. Hvis nettstedet har god informasjon om emnet, kan du lett tjene litt penger ved å fortelle de besøkende om gode tjenester eller produkter.

Vi tar et eksempel: Du er en maler og ekspert på veggfarge. Du skriver en blogg om veggfarge (de beste merkene, hvordan å male på den beste måten, osv.). Du kommer i kontakt med e-butikker som selger veggfarge, eller blir medlem av en større affiliate program som samler flere e-butikker for maling og farg, og får tilgang til linker med en spesiell kode. Linkene publiserer du deretter på bloggen din. Når en besøkende klikker på en link og kjøper veggfarge, får du en provisjon.

Hvordan du blir en affiliate i fem enkle trinn. Du ska:
[list style=”arrow”]

  •     Tenke på hva du har spesialisert kunnskap om
  •     Starte en nettside eller blogg
  •     Skrive artikler og blogginnlegg om temaet
  •     Lese og bruke Googles tips for høy rankering i søkeresultatene
  •     Bli medlem av en affiliate program og begynne å publisere linker

[/list]

Comments are closed.